Růžová voda 300ml Al Wadi

Růžová voda 300ml Al Wadi
Výrobce: Libanon
Dostupnost: Není skladem
Cena: 65,00 Kč

Růžová voda Používá se k aromatizaci potravin, jako součást některých kosmetických a lékařských přípravků. Růžová voda má velmi charakteristickou chuť a je hojně používána v íránské, Libanonské, Turecké kuchyni, zejména k přípravě arabských sladkostí.

V Íránu je také přidávána do čajů, zmrzlin a sušenek. V arabském světě a Indii se používá k aromatizaci mléka a mléčných desertů. Je také klíčovou součástí ve sladké Lassi, nápoje z jogurtu, cukru a různých ovocných šťáv.

V Malajsii a Singapuru se růžová voda smísí s mlékem, cukrem a růžovým potravinářským barvivem, tím vznikne sladký nápoj zvaný Bandung. Růžová voda se často používá jako náhrada za červené víno a jiné alkoholy v muslimské kuchyni.

Využití růžové vody v kosmetice Růžová voda je vhodná pro všechny typy pleti, ideálně pak pro suchou, citlivou, stárnoucí a podrážděnou. Stahuje, tonizuje, hloubkově hydratuje a jemně vypíná pleť.

Bývá součástí luxusních krémů, regeneračních tělových preparátů, vlasové kosmetiky a přípravků pro intimní hygienu. Růžová voda proti kuperóze

Balení: lahvička sklo

Obsah: 300ml

Výrobce: Wadi Europe SA Belgium

Vyrobeno: Libanon

 

 

Štítky