724 509 554 / 604 774 274
navštivte náš krámek v Plzni na Slovanské
CHLEB DIABETICKA-FRIENDLY CHLEB BEZ KONZERVAČNICH LATEK A MLÉČNÝCH VIROBKŮ.
Složení: pšeničná mouka, jedlá sůl, pitná voda.
Podmínky skladování: uchovávat při teplotě -18°C
Informace byly převzaty z etikety výrobku nebo od výrobce.
Alergeny zvýrazněny.
Výživové údaje na 100g výrobku:
energetická hodnota: 930 kJ / 220 kcal;
tuky : 0,65g,
z toho nasycené kyseliny: 0g;
sacharidy: 45,7g, z toho cukry: 0,2g;
bílkoviny: 6,3g; sůl: 2,1g.
Dodavatel: N.Pašková 775 287 377, www.RAJDELIKATES.cz ul.Slovanská19, Plzeň
Zboží v sekci mražené - posíláme kurýrem v krabici s polystyrenovou výstelkou a s mrazící deskou a je zpravidla dodáno od odeslání do 24 h.
Objednání chlazeného a mraženého zboží pouze pří platbě předem na učet !
Objednání mraženého sortimentu při zasílání kurýrem je na riziko odběratele.
Případně je možno toto zboží vyzvednout osobně v obchodě Ráj delikates.
Na mražené zboží nelze uplatňovat reklamaci neboť teplotní kolísání během přepravy nemůžeme ovlivnit.
Pokud si objednatel vyloženě objedná (vloží do košíku) placený polystyrenový box (v sekci přepravní boxy) na 100% záruku nedeformaci nepoškození a nerozmrazení tak je zaručeno dodání v nezměněném stavu do 24h, případně do 48h s tím, že na tuto položku lze uplatnit reklamaci.
Polystyrenové boxy jsou určeny přímo pro přepravu jakéhokoli chlazeného či mraženého zboží s doplňující mrazící deskou dle požadavku počtů kusů k prodloužení doby uchování uloženého sortimentu.
Po objednávce chlazeného či mraženého zboží je každý klient průběžně informován o průběhu zpracování objednávky a rovněž po odeslání je informován kdy bude zásilka doručena, po té je rovněž informován i řidičem kurýrní služby o čas k převzetí. V případě nepřevzetí ihned v den doručení nemůže být uznána reklamace neboť o odeslání je každý objednatel předem uvědomen a má být přítomen k převzetí chlazeného či mraženého zboží v době dodání nebo si musí ob jednatel zajistit náhradní osobu k převzetí.
Případně kontaktujte nás na tel. či mailech v sekci kontakty.